食パンのもうひとつの害毒


食パンのもうひとつの害毒
確か、EUでは、日本の多くの家庭の朝食で食べられている食パンの製造販売を禁止しているはずですので、それを確認するために検索しましたら、前回述べた食パンの害毒の理由の他に、もうひとつの理由が述べられている記事を発見。以下に記述します。尚、ここでの翻訳は機械語です。

(先日の記事)
女性は食パンと牛肉をとってはいけない 2017/9/24(日) 

【知ってて良かった】「パンばかり食べる人」陥る不調 グルテン過敏症 グルテンが引き起こす原因 ユーチューブ
(今回の記事)

Is Bread Making You Sick? : Dough Conditioners & Additives
パンはあなたを病気にしているのか?
:ドウコンディショナーと添加剤

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(前段省略)
Bromide – aka Potassium Bromate  
Certainly the biggest and most controversial dough conditioner out there is bromide. It was first used in the 1960s to replace potassium iodate because bakers claim it provides more dependable results and makes the dough more elastic which makes it easy to use for commercial baking.

ブロミド - 別名 臭素酸カリウム
確かに最大の最も論争の多い生地コンディショナーは臭化物です。 これは、1960年代にヨウ素カリウムの代わりに使用されました。なぜなら、パン屋はより信頼できる結果を提供し、生地をより弾力的にして商業ベーキングに使いやすくしているからです。

The problem(s) with bromate? It is an endocrine disrupter which messes with the thyroid’s ability to produce and use iodine. Consuming a constant amount of bromate (in your daily bread perhaps) may eventually create a thyroid hormone imbalance. It is also believed to play a role in many different kinds of cancers (specifically in the kidneys and thyroid), cause DNA damage and have harmful effects on digestion and gut health.

臭素酸塩の問題は? 甲状腺ヨウ素を生産して使用する能力を失う内分泌かく乱物質です。 臭素酸塩を一定量(おそらくあなたの毎日のパンで)消費すると、最終的には甲状腺ホルモンの不均衡が生じるかもしれません。 それはまた、多くの異なる種類の癌(特に腎臓および甲状腺)において役割を果たし、DNA損傷を引き起こし、消化および腸の健康に有害な影響を及ぼすと考えられています。

This dough conditioner is currently banned in Europe, Canada, Brazil and China. In 1991, California added Potassium Bromate to their Proposition 5 list which means that products containing the dough conditioner must carry a cancer warning on them.

このドウコンディショナーは現在、ヨーロッパ、カナダ、ブラジル、中国で禁止されています。 1991年に、カリフォルニア州では、命題5のリストに臭素酸カリウムを加えました。これは、生地コンディショナーを含む製品がガンの警告を発する必要があることを意味します。

This dough conditioner in not banned in the United States because (in theory) the amount of bromate in a finished product should be next to nothing - something like less than 20 parts per billion. However, if bromated flour isn't baked long enough or at a high enough temperature or if there is too much added - the end product will end up having MUCH higher amounts of bromate in it.

このドウコンディショナーは、米国では禁止されていないため、最終製品中の臭素酸塩の量は何もないもの(理論的には20億分の20未満)になるはずです。 しかし、臭素化粉が十分に長く焼成されていないか、または十分に高い温度で焼かれていない場合、または添加量が多すぎると、最終製品の臭素酸塩の量が多量になります。

Anyone out there think that there is regular testing for bromate in a completed loaf of bread?  Or in fast food buns and flours?

どんな人であれ完成したパンの塊に臭素酸塩の定期的なテストがあると思いますか?  或はファーストフードのパンや小麦粉でも?

Azodicarbonamide
Meet the additive widely and affectionately nicknamed "the yoga mat chemical" thanks to Subway when they announced back in 2014 that they were dropping the chemical. It earned this nickname because it's primary use is in plastic rubber products like flip flops and yoga mats. Sounds like just the ingredient you want in a loaf of bread, doesn't it?

アゾジカルボンアミド

彼らが化学物質を滴下していたことを2014年に発表した際に、「ヨガマットケミカル」という愛称で広く知られています。 このニックネームは、フリップフロップやヨガマットなどのプラスチック製のゴム製品が主な用途であるため、このニックネームを得ましました。 あなたが一塊のパンに入れたいだけの成分のように聞こえる、そうではありませんか?

This ingredient is often used in bread and baked goods because it makes dough more elastic and it bleaches flour. However, the trade off just doesn't seem worth it. Azodicarbonamide is known to increase the risk of asthma, allergies and skin problems. It also seems to heighten a person's allergic reaction to other ingredients in a food

この成分は、生地をより弾力的にし、小麦粉を漂白するので、しばしばパンおよび焼き製品に使用されます。 しかし、この代用には価値があるとは思われません。 アゾジカーボンアミドは、喘息、アレルギーおよび皮膚疾患のリスクを高めることが知られています。 それはまた 、食品中の他の成分に対するアレルギー反応を高めているようです。

This dough conditioner has been approved by the FDA for use in food in the US but Australia and many countries in Europe have banned it.

このドウコンディショナーは米国食品での使用が食品医薬品局(FDA)の承認を受けていますが、オーストラリアとヨーロッパの多くの国では禁止されています。

Experts around the world worry that it has not been adequately tested for the amount that people may be consuming. This concern is rooted in the discovery that over 130 well-known companies were found to use it including brands that use the phrases "natural" and "whole grain" on their products. So while a minute amount of this chemical is added to a loaf of bread - it's hard to see the cumulative effect this chemical could have on our health since so many products in grocery stores use it.

130以上の有名な企業が、製品に「天然」と「全粒」というフレーズを使用するブランドを含め、この化学物質を使用しているが、世界中の専門家は十分にテストされていないことを心配しています。パンに微量に加えられているこの化学物質は、食料品店の多くの製品に使用しされているので、この化学物質が健康に及ぼす累積的な影響を見るのは難しいのです。

We also face the same insecurity as we do with potassium bromate - who's testing the end product  to make sure it's safe, being used properly and has the right amount in it?

我々はまた、臭素酸カリウムと同じような不安に直面しています。適切に使用され、適切な量を含んでいて安全であることを確認するために誰が最終製品をテストしているのでしょうか?

DATEM - Diacetyl Tartaric Acid Esters of Monoglycerides   
DATEM - モノグリセリドのジアセチル酒石酸エステル
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This is a fairly common dough conditioner and emulsifier used to improve volume and uniformity. It also helps make the dough stronger and more durable which makes it easy to process in a high-stress commercial baking system. DATEM can also be used to replace lecithin in flour and can partially replace gluten.

これは、体積および均一性を改善するために使用されるかなり一般的な生地コンディショナーおよび乳化剤です。また、生地をより強く、より耐久性のあるものにすることで、圧力に強い市販のベーキングシステムで簡単に加工することができます。 DATEMはまた、小麦粉中のレシチンを置き換えるために使用することができ、グルテンを部分的に置き換えることができます。

It is a synthetic compound typically derived from soy, palm or canola oil but sometimes can be made from animal fats. DATEM can typically be found in breads, baked goods, energy bars, butter, non dairy creamer and packaged/canned frosting.

それは、典型的には大豆、ヤシまたはキャノーラ油から生成される合成化合物ですが、時には動物性脂肪から製造することもできます。 DATEMは、通常、パン、焼き菓子、エネルギーバー、バター、非乳製品クリーマおよび包装/缶詰の艶消しで見つけることができます。

Here's where DATEM gets interesting: it is considered "safe" by the FDA (like all of the other ingredients above) however a study has come out that challenges that finding. A study in 2002 done on rats showed that DATEM caused "heart muscle fibrosis and adrenal overgrowth."

ここでDATEMが興味をそそられています:それは食品医薬品局(FDA)によって(上記の他の成分のすべてと同様に)「安全」とされていますが、その安全であるという結論に挑戦する研究が出てきました。 ラットで行われ た2002年の研究で は、DATEMが「心筋線維症および副腎過増殖」を引き起こしたことを示しました。

On top of that, Whole Foods considers it an "unacceptable ingredient" and has declared that it does not meet their Food Ingredient Quality Standards (here). Take a look in cyber space and you will find that DATEM is not endorsed by authorities in the natural health food world even though there's not a whole lot of information on it.

その上、Whole Foods(世界最大の自然食品を販売する米国の企業)はそれを「許容できない成分」とみなし、食品成分基準を 満たしていないと宣言してい ます。 インターネットなどで調べて見ると、DATEMは自然健康食品界の当局に認可されていないことが分かります。

Could These Dough Conditioners and Additives Be Making Us Sick?    
これらの生地コンディショナーと添加剤は私たちを病気にさせるのか?

We're at that familiar place again where the answer to this question all depends on who you ask and who you trust. Just like we've seen with modern wheat and vital wheat gluten - there are government agencies and regulators who will testify that these dough conditioners are 100% safe for human consumption.(中略)

私たちはこの居心地の良い場所にいます。この質問への答えは、あなたが誰に尋ねるのか、誰を信頼するのかによって決まります。 現代の小麦と重要な小麦グルテンで見られたように、これらの生地コンディショナーが人間の消費にとって100%安全であることを証する政府機関と規制当局があります。(中略)

We just feel it is our responsibility to give you information and encourage you to do your own research and discover your own personal truth.(以下省略)

私たちはあなたに情報を提供し、あなた自身の研究を行い、あなた自身の個人的な真実を発見することを奨励することは、私たちの責任であると感じています。(以下省略)
(原文URL)



飲食物のリスクと対策